Stäng

Senaste nytt Facebook

After Work 6/4 Tanum

Grymt lyckad after work i fredags den 6/4 på vår anläggning i Tanumshede. Leverantörerna som gästade oss vad Makita, T-Emballage, Unihak AB & Monier

Läs mer

After Work 6/4 Tanum

Nu åter i lager! https://sotenastra-bovallstrand.woody.se/trapellets

Läs mer

Sotenäs Trä

Nu på lördag den 14 april stänger våra anläggningar kl 12.00 för internutbildning.

Läs mer

Sotenäs Trä

Nu på lördag den 14 april stänger våra anläggningar kl 12.00 för internutbildning.

Läs mer

Vårdagen i Bovallstrand är i full gång! Ta med er era barn och låt dem testa köra skogsmaskin samt snickra fågelholk! Varmt och soligt välkomna!

Läs mer

Ni har väl inte missat att Magnus från Kranman AB gästar oss i Bovallstrand i morgon fredag! Sol står på schemat så ta med er barnen och låt dem prova på skogskran, samt kolla in Bison miniskotare! Varmt välkomna!

Läs mer

Vinnaren av tipspromenaden!

Vi vill säga stort Grattis till våra vinnare från fredagens tipspromenad på vår anläggning i Tanumshede! 1.a pris - presentkort värde 1000:- Maud Uggla 2.a pris - presentkort värde 500:- Lina Östberg Johansson​ 3.e pris - presentkort värde 200:- Christian Gustafsson Rätt svar på utslagsfrågan är: 263 spik i burken!

Läs mer

Vinnaren av tipspromenaden!

Nu på fredag den 6 april har vi beställt soool för då kör vi VÅRDAG på vår anläggning i Bovallstrand! Många leverantörer på plats med fin fina erbjudanden! Varmt välkomna!

Läs mer

Ni har väl inte missat att vi kör tipspromenad på vår anläggning i Tanumshede i morgon på Långfredagen 9-15 med chans att vinna fin fina priser! Och dom "små hantverkarna" får snickra fågeholkar. Välkomna in!

Läs mer

Tyvärr har priset blivit fel i Bohuskuriren på Kärcher K3 Full Control i denna annons, rätt pris skall vara 1995:- Vi beklagar detta!

Läs mer

Försäljningschef till Sotenäs Trä

Vi söker Försäljningschef!

Läs mer

Försäljningschef till Sotenäs Trä

Ni har väl inte missat att vi har öppet på Långfredagen 9-15 Grillen är tänd på alla våra anläggningar och dem 50 första barnen får varsitt påskägg! Ta med dig barnen till vår anläggning i Tanumshede och låt dem snickra sig en egen fågelholk!🐦 och utmana vännerna i vår tipspromenad och ha chansen att vinna fina priser🏆

Läs mer

Grymt lyckad byggkväll i Strömstad den 16/3 💪😀

Läs mer

Grymt lyckad bygglunch igår på vår anläggning i Tanumshede. Makita Isover Leica Geosystems

Läs mer

Foton från Sotenäs Träs inlägg

Ni har väl inte missat hamburgare lunch i TANUM idag mellan kl 11-13 🍔 Leverantörer på plats med grymma erbjudanden! Välkomna

Läs mer

Foton från Sotenäs Träs inlägg

VILL DU BLI EN AV OSS? Vi söker extrapersonal inför helger och lov samt till sommaren på våra anläggningar i Bovallstrand och Strömstad. Vi söker dig som älskar att möta människor, har ett stort engagemang och tycker om att ge god service. Du får jobba i vår butik eller vår brädgårdsbutik med att hjälpa kunder så deras besök hos oss blir en positiv upplevelse! Har du jobbat med liknande uppgifter tidigare eller har du tom. truckkort är det meriterande. Vid frågor kontakta; Strömstad: Stefan Elvelund 0526-62386 stefan.elvelund@sotenastra.se Bovallstrand: Marie Hansson 0523-667772 marie.hansson@sotenastra.se Annars väntar vi spänt på Din intresseanmälan med CV och personligt brev. Vi kommer löpande träffa kandidater. Mer info om oss på www.sotenastra.se VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN OMGÅENDE!

Läs mer

Ni har väl inte missat att vi har öppet våra butiker på långfredagen mellan 09.00-15.00 Håll utkik för mer info! 29/3 Skärtorsdagen 06.30-18.00 30/3 Långfredagen 09.00-15.00 31/3 Påskafton 09.00-15.00 1/4 Påskdagen - Stängt 2/4 Annandag påsk - Stängt Välkomna in!

Läs mer

Snö, snö, snö... Så här bra gick det för Pelle med trucken idag 😉😂⛄️❄️ Få se om han kommer loss eller om vi får vänta tills snön smälter ☀️

Läs mer

Foton från Sotenäs Träs inlägg

På internationella kvinnodagen vill vi passa på att uppmärksamma de medarbetare vi har som är kvinnor - Ni är grymma♀

Läs mer

Foton från Sotenäs Träs inlägg

Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som älskar att möta människor, har ett stort engagemang och tycker om att ge god service! Tveka inte på att höra av Dig! https://sotenastra-stromstad.woody.se/vill-du-bli-en-av-oss

Läs mer

Vill du bli en av oss?
Nästa >>